Az Adatkezelő weboldala sütiket (cookie-kat) használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, a weboldalon végzett tevékenység nyomon követése és releváns ajánlatok megjelenítése érdekében.

A cookie (magyarul „süti”) egy olyan kisméretű adatcsomag, amit az internetes szolgáltatások a böngészőben tárolnak el. A hatékony és modern felhasználói élményt nyújtó online szolgáltatás működéséhez elengedhetetlen technológia, amelyet manapság minden böngésző támogat.

Alapműködést biztosító sütik
Ezen sütik biztosítják a weboldal megfelelő működését, megkönnyítik annak használatát, és látogatóink azonosítása nélkül gyűjtenek információt a használatáról.

Statisztikai célú sütik
A weboldal fejlesztésének, valamint a felhasználók számára biztosított élmények javításának céljával az Adatkezelő olyan sütiket is használ, melyek lehetővé teszik számára, hogy információt gyűjtsön azzal kapcsolatban, hogyan használják látogatói a weboldalt.

Célzó- és hirdetési sütik
Ezeknek a sütiknek az a célja, hogy még inkább a látogatót érdeklő vagy a számára releváns hirdetések jelenjenek meg a weboldalon. Ezek a sütik nem tudják az Érintettet személy szerint beazonosítani, olyan információkat gyűjtenek, mint pl. hogy melyik oldalt nézte meg a látogató, a felhasználó a weboldal mely részére kattintott, hány oldalt keresett fel, mindezt az ő érdeklődésére számot tartó tartalmak megismerése érdekében.

Az alábbi süti beállításokat alkalmazhatja:

Részletek a Cookie-k kezeléséről...

Ezt a felületet a láblécben található "Cookie beállítások" hivatkozásra kattintva a későbbiekben is elérheti, a beállításait így a későbbiekben megváltoztathatja.

Alapműködést biztosító sütik
Ezen sütik biztosítják a weboldal megfelelő működését, megkönnyítik annak használatát, és látogatóink azonosítása nélkül gyűjtenek információt a használatáról. Ide tartozik például a sütikezelés elfogadásának státusza, bejelentkezési módok és adatok megjegyzése, weboldal értesítési üzenetek státusza és a csökkentett funkcionalitású Google Analytics kód.

Statisztikai célú sütik
A weboldal fejlesztésének, valamint a felhasználók számára biztosított élmények javításának céljával az Adatkezelő olyan sütiket is használ, melyek lehetővé teszik számára, hogy információt gyűjtsön azzal kapcsolatban, hogyan használják látogatói a weboldalt Ezek a sütik nem tudják az Érintettet személy szerint beazonosítani, olyan információkat gyűjtenek, mint pl. hogy melyik oldalt nézte meg a látogató, a felhasználó a weboldal mely részére kattintott, hány oldalt keresett fel, milyen hosszú volt az egyes munkamenetek megtekintési ideje, melyek voltak az esetleges hibaüzenetek.
Ilyen teljesítményt biztosító sütik a Google Analytics sütijei is. A Google Analytics sütikkel kapcsolatos további tudnivalók érdekében itt olvashat: Ugrás a weboldalra.

Célzó- és hirdetési sütik
Ezeknek a sütiknek az a célja, hogy még inkább a látogatót érdeklő vagy a számára releváns hirdetések jelenjenek meg a weboldalon. Ezek a sütik nem tudják az Érintettet személy szerint beazonosítani, olyan információkat gyűjtenek, mint pl. hogy melyik oldalt nézte meg a látogató, a felhasználó a weboldal mely részére kattintott, hány oldalt keresett fel, mindezt az ő érdeklődésére számot tartó tartalmak megismerése érdekében. Amennyiben a látogató ehhez előzetesen hozzájárult, a weboldal használat nyomon követése során összegyűjtött információkat együttesen használhatja fel az Adatkezelő az Érintett személyes adataival, annak érdekében, hogy az Adatkezelő a marketing kommunikációját még jobban az Érintett igényeihez igazíthassa és az ő számára minél inkább személyre szabott ajánlatokra hívhassa fel a figyelmét.
A weboldalon az alábbi szolgáltatók hirdetési sütijeit használja az Adatkezelő:
Google Adwords
A szolgáltatással kapcsolatos részletes tájékoztató a következő linken keresztül érhető el: Ugrás a weboldalra.
Facebook
A szolgáltatással kapcsolatos részletes tájékoztató a következő linken érhető el:
Ugrás a weboldalra.

IFS Food v7

2021. Január 12. 09:06

IFS Food v7 - Kép 1.

2020. szeptember 30-án közzétették az IFS Food szabvány legújabb, 7. verzióját. Az új verzió szerinti értékelés 2021.03.01-től kérhető, és 2021.07.01-től kötelezően alkalmazandó.

2020. szeptember 30-án közzétették az IFS Food szabvány legújabb, 7. verzióját. Az új verzió szerinti értékelés 2021.03.01-től kérhető, és 2021.07.01-től kötelezően alkalmazandó.

 

A leglényegesebb változások:

  • Megváltozott fókusz, nagyobb figyelem a helyszíni ellenőrzésre és kevesebb a dokumentációra.
  • Új szóhasználat, audit helyett értékelés, az IFS folyamatszemléletű megközelítése alapján. Hangsúly a terméken és a folyamatokon van.
  • Mintegy 15 %-kal kevesebb követelmény.
  • A szabvány szerkezete, a tanúsítási protokoll az érdekelt felek igényeinek megfelelően változott.
  • Továbbfejlesztett, jobban meghatározott pontozási rendszer.
  • Az ellenőrző listát hozzáigazították a legfrissebb GFSI benchmark követelményekhez, ill. az FSMA és EU szabályozásokhoz.
  • Felhasználóbarát, világosabb szerkezetű értékelési jelentés, egységes szerkezetű szakaszokkal.
  • Minden harmadik értékelésnek előre be nem jelentett időpontban kell megtörténnie.
  • Az „Élelmiszerbiztonsági Kultúra” része a követelményeknek.
  • A kiszervezés új meghatározása tisztázza a különböző irányítási körülményeket.
  • Az Európai Gazdasági Térségben kötelező GLN (Global Location Number) Ezáltal a tanúsítványok biztonságosabbak és ellenőrizhetőbbek lesznek, megkönnyítve a kommunikációt a beszállítók és kereskedelmi hálózatok között.

 

(forrás: ifs-certification.com)

 

 

Az IFS Food tanúsítás előnyei:

A kockázatalapú megközelítés lehetővé teszi az egyedi kockázatértékelést, és minden szervezet a saját folyamatainak fontos területeire fókuszálhat.

A rendszer segítséget nyújt a folyamatos fejlesztéshez. A pontozási rendszer jelzi a fejlesztendő területeket, segít elérni a termék biztonság és minőség magasabb szintjét.

Egyedi felügyeleti módszerek. A nem előíró megközelítés lehetőséget ad a szervezetek számára a veszélyek felügyeleti módszereinek olyan meghatározását, amely legjobban megfelel az adott egyedi körülményeknek.

A követelmények csökkentik a működési költségeket, növelik a hatékonyságot. Az IFS követelmények bevezetésével a szervezet növeli a folyamatai hatékonyságát, csökkenti a hulladékok mennyiségét, és a termékvisszahívásokkal, reklamációkkal, selejttel, átdolgozással, újrafeldolgozással kapcsolatos költségeit.

Az IFS tanúsítvány megnöveli az eladásokat. A tanúsított szervezetek megtartják a már meglevő vevőiket és újakat szerezhetnek az IFS-sel. Képesek bemutatni, hogy teljesítik a termék biztonsággal és minőséggel kapcsolatos vevői követelményeket, és hogy megbízható üzleti partnerek.

 

 

 

További kérdés esetén szívesen segítünk. Szakértelmünkkel állunk rendelkezésre rendszerbevezetés, dukumentáció felülvizsgálat, belső audit elvégzésében.

 


Vissza az előző oldalra